dinsdag 13 maart 2012

De Verandering

 
 
Aankomende zaterdag 17 maart komen wij als gezin op televisie.
 
17/3 17.55 ned. 2 de verandering.
 
Groetjes, Marlinda.


2 opmerkingen:

  1. Beste Marlinda,

    Deze avond keek ik de aflevering De Verandering op uitzending gemist en wat mij zo raakte was dat je ondanks deze ziekte zo sterk in je geloof staat. Je straalde Gods liefde en kracht uit, dat was zo mooi om te zien.

    Ik wilde graag weten hoe het nu met je gaat, dus had je op google ingetypt en kwam ik dus hier terecht. Je kent mij niet, maar wij zijn allen kinderen van God en daarom bid ik ook voor jullie.

    Als laatste wil ik nog een tekst meegeven uit 1 kor. 13: 13. Want ik kon zien dat je geliefd bent door God en je deze liefde weer mag uitdelen aan je gezin, familie, vrienden etc. Alles draait om Zijn liefde voor ons en Hij houdt zo ontzettend veel van jullie!

    Ik had het op mijn hart om je dit te mailen.

    Gods zegen en liefde,

    Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marlinda,

    Op mijn facebook las ik dat iemand anders had ontdekt dat je een weblog hebt. Dus ben ik ook maar eens gaan zoeken en.... gevonden.
    Ik begrijp dat je de laatste tijd geen blogs meer hebt gemaakt.

    Toen ik afgelopen Kerst bij de kinderen was, werd er door de school in Hengelo een kerstbijeenkomst georganiseerd. Daar zag ik de beelden van de sponsorloop op de beamer die de kinderen voor de ALS stichting hadden gehouden. Ook jij was daar aanwezig in je rolstoel.

    Ook de aflevering van "De Verandering" heb ik gezien. Wat doet jouw dochter Eline het goed! Je schoonmoeder zei al "een schooljuf in de dop". Het was trouwens een indrukwekkende uitzending. Wat mooi dat je je leven zo in vertrouwen in Gods handen kunt leggen. Toch zal het ook wel eens zwaar zijn, als je te weinig adem krijgt.

    Mooi dat je moeder en je schoonmoeder iedere week een dag komen helpen, zodat Harm zich aan de studie kan wijden.

    We weten als gelovigen allemaal dat we een keer "thuis" moeten komen. Voor jou zal dat eerder zijn dan "normaal". Maar het zal goed zijn, zo goed dat we dat nooit hadden kunnen bedenken. De relatie die we nu hebben met God blijft en wordt nog mooier.

    Hij zal ook met Harm en de kinderen zijn. Dat was ook jouw getuigenis. Geweldig dat je zo - in deze omstandigheden - een getuige van onze Verlosser, de Here Jezus mag zijn.

    Ik draag jou en je gezin op in Zijn hoede.

    In Christus verbonden,
    mw. Dijkhuis
    Ten Post

    BeantwoordenVerwijderen